Köpvillkor

Ring: 031 - 707 26 82, E-post: info@mhkfoods.se

Om Mhk Foods AB

Företaget etablerades tidigt under 2000-talet i Partihallarna, Gamlestaden. Vi startade vår resa som en enkel detaljhandel, med tiden expanderades vi vår verksamhet till att bli en fullskalig grossist.

Vi på MHK Foods besöker ofta våra leverantörer för att säkerställa att kvalitén och hygienprotokollen uppföljs i slakthusen. Detta innebär att vi har kunnat certifiera våra produkter med ’IP certifikat’ för att garantera bra kvalitet till dig som kund. Våra leverantörer har valts med omsorg och hög noggrannhet för att kunna erbjuda de bästa produkter till våra kunder.

Idag kan vi erbjuda ett av de bredaste sortiment inom frysta livsmedel i Norden till våra kunder. Detta inkluderar över 900 produkter allt från kamel, lamm, nöt, fågel, chark, räkor, grönsaker, frysta bakelser och dessert. Vi jobbar ständigt på att utöka vårt sortiment med intressanta nya produkter. Vårt mål är att du som kund alltid ska kunna hitta högkvalitativa produkter utan att behöva kompromissa med priset.

Utvalda kategorier

Bakelse

Chark

Får

Get

Kalv

Kamel

Kebab

Kyckling

Lamm

Mortadella

Mortadella

Nöt

Ett av de bredaste sortiment

Idag kan vi erbjuda ett av de bredaste sortiment inom frysta livsmedel i Norden till våra kunder. Detta inkluderar över 700 produkter.

Certifiera våra produkter

vi har kunnat certifiera våra produkter med IP certifikat för att garantera bra kvalitet till dig som kund.

Högkvalitativa produkter

Vårt mål är att du som kund alltid ska kunna hitta högkvalitativa produkter utan att behöva kompromissa med priset.

Göteborgsvägen 3445 57 Surte - Göteborg

Tel: 031 - 707 26 82Fax: 031 - 707 26 87

info@mhkfoods.seMejla oss

Öppettider

Mån-Fre 07:00-15:00

Öppettider förening

Tors & Fre 07:00-14:30